Bucuresti, Romania

Creare Site Web

Mobile Reponsive

Contact +40732 374 671

Tipuri de Pagini Web


One Page Website

Ce este un website One Page ?

Website-ul One Page este realizat dintr-o singura pagina. Termenul de One Page sau Single Page este unul putin inteles de marea majoritate. Acesta este un design modern ce a luat amploare in ultimii ani. Tot content-ul este organizat pe o singura pagina, iar navigarea se face printr-un scroll la content-ul dorit de pe pagina. Acest tip de site ofera un plus de creativitate si modernitate site-ului.

De ce sa aleg un One Page website?

Acest design inovativ este perfect in cazul in care doriti un site pentru: o firma mica, un eveniment, site de portofoliu, site pentru un produs. Acesta tip de site este perfect pentru mobile user experience. Este un design unic in care vizitatorii urmaresc o singura cale, un fel de "aventura" care trece prin toate informatiile necesare.

Multi Page Website

Ce este un site Multi Page ?

Site-ul Multi Page reprezinta design-ul clasic al unui site. Acesta contine mai multe pagini, fiecare pentru o anumita informatie (About , Pricing, Contact, Schedules etc.). Acest tip de site este cel mai cunoscut si cel mai raspandit in mediu online. Acest tip de website permite afisarea a mai multor informatii decat cel One Page si detailarea acestora.

De ce sa aleg un website Multi Page ?

Acest design este cunoscut de toti utilizatorii interetului. Este un design clasic si este perfect pentru orice tip de firma. Acest tip de site ofera mai multe pagini cu mai multa informatie ce poate ajuta vizitatorii sa afle mai multe despre firma dumneavoastra. Informatia este clasta pe pagini, astfel incat vizitatorii sa poata gasi repede ceea ce doresc.

Landing Page


Ce este un landing page ?

Un landing page reprezinta orice pagina pe care vizitatorii pot sa ajunga ("land") in urma unui link. Aceasta este o pagina separata, independenta de site-ul original ce are ca scop sa atraga clientul catre site-ul principal. Pe aceasta pagina, de obicei se ajunge in urma unei reclame sau a unei promovari.

Mai Multe Detalii Despre Realizare Landing Page si Preturi

Landing Page
Tema de landing page realizata de Hilea Vlad

Sa Incepem Proiectul de Astazi

Va voi ajuta sa dati viata ideilor dumneavoastra

Incepe Acum