Bucuresti, Romania

Optimizare SEO

Administrare Site

Contact +40732 374 671

Optimizare SEO


La ce ma ajuta optimizarea SEO ?

Termenul de SEO este abrevierea de la Search Engine Optimization. Optimizarea ajuta site-ul sa fie inteles foarte bine atat de catre moroul de cautare, cat si de utilizatorii acestuia. Fii primul pe pagina de cautari Google.

In ziua de azi, SEO este foarte important pentru un site. Aceasta optimizare te ajuta sa ajungi mai sus in lista de rezulatate in functie de anumite keywords ( cuvinte cheie ) care sunt folosite la cautarea Google.

In ce consta optimizarea SEO ?

SEO consta in doua tipuri de promovari :

Promovare on-site (promovare interna): se realizeaza prin optimizarea continutului, insemnand folosire cuvintelor cheie, titlul paginii, meta descrieri si heading-uri. Aceasta optimizare este inclusa in pret site.

Promovare off-site (promovare externa): aceasta modalitate de promovare vine cu un cost suplimentar printre altele: site-uri de socializare, back-links( link-uri de pe alte site-uri ce duc catre site-ul dumneavoastra). Se poate folosi AdWords, serviciul de reclama platia la Google.

Cum functioneaza Google ?

Google are Googleboots, programe specializate ce verifica fiecare pagina web de pe internet. Acest lucru este folosit pentru a se asigura ca au cea mai recenta versiune a unui site.

Keywords-urile erau candva cel mai important lucru pentru optimizare. Acestea inca sunt importante, dar nu mai sunt asa de atent cautate de Google. In ziua de azi, Google urmareste vizitatorii site-ului. Ce inseamna asta ? Inseamna ca Google urmareste cat timp stai pe site, cate pagini ale site-ului accesezi si pozitia site-ului in rezultatul cautarilor. De exemplu: un utilizator cauta " Realizare site de prezentare" pe Google. Acceseaza primul rezultat si nu prea ii place site-ul asa ca paraseste pagina in cateva secunde. Dupa care, acceseaza al doilea rezultat, iar acesta este un site care ii place si sta cateva minute pe acesta. Google ia in considerare faptul ca pe al doilea site, utilizatorul a stat mai mult timp, asa ca in viitor o sa urce pe pima pozitie rezultatul pe care utilizatorul a stat mai mult timp.

Cautari  Google

Administrare Site


Administrarea unui site consta in actualizarea acestuia la zi. Un continut invechit nu este apreciat de clientii si vizitatorii site-ul. Un site administrat corect poate duce la optimizarea mai buna a acestuia . Actualizarea fotografiilor, textului etc. poate fi putin complicata pentru cineva care nu are experienta in domeniu. Aici intervin eu si ajut la administrarea site-ului.

Blog Wordpress


Blog Wordpress

Ce este Wordpress ?

Wordpress este o platforma open-source lansata in 2003. Aceasta este cea mai cunoscuta pentru realizarea blog-urilor web. Este foarte usor de folosit si foarte "customizeable". Wordpress este folosit de milioane de site-uri din intreaga lume. Daca vrei sa devi blogger, aceasta platforma este cea mai buna optiune. Te pot ajuta sa iti creezi blog-ul dorit.

Sa Incepem Proiectul de Astazi

Va voi ajuta sa dati viata ideilor dumneavoastra

Incepe Acum