Bucuresti, Romania

Realizare Landing Page

Mobile Reponsive

Contact +40732 374 671

Web Design - Mobile Responsive

Realizarea landing-page-ului in format responsive optimizata pentru telefon, tableta, desktop. Un design unic si modern este important pentru promovarea firmei in mediul online si obtinerea clientilor noi

Afla mai multe >

Incarcare rapida

Optimizarea codului si compresia imaginilor ajuta la incarcarea mai rapida a site-ului. Un site optimizat este mai usor de folosit si de gasit de motoare de cautre moderne

Afla mai multe >

La ce ajuta noul Landing Page ?

Multa lume cauta informatii in cel mai scurt timp. Acesta este motivul pentru care crearea unui landing-page va poate ajuta sa aveti mai multi clienti si vizitatori.

Profesinalism

Simplitate

...

Credibilitate

Mobilitate

Intrebari Frecvente (FAQ)


Landing-page-ul are un singur scop. Cu ajutorul unui design si o structura bine realizata scopul va fi atins. Un landing-page are scopul de a duce vizitatorul pe site-ul dumneavoastra. Astazi, internetul ajuta oamenii sa fie conectati, iar informatiile pot fi gasite la doar cateva click-uri departare. Pe internet clientii si vizitatorii pot afla de site-ul dumneavoastra si informatii despre contact in doar cateva minute.

Lumea cauta informatii si doreste sa le gaseasca cat mai repde. In ziua de azi, peste 60% din cautarile de pe Google sunt facute de pe dispozitive mobile (tablete, smartphone). Acest procent este in crestere pe zi ce trece. Din acesti 60% de oameni, foarte putini au timp sa se intereseze mai mult despre site. Astfel, daca ai nevoie de o pagina care sa fie de contact sau de informatii suplimentare in urma accesarii unei reclame, un landing page este ideal. Un design placut pe mobil poate creste numarul de vizitatori ce ajung pe landing-page, astfel facand site-ul si firma mai cunoscuta.

Fiecare landing-page are un design si o structura diferita. In general, durata medie a realizarii unui landing-page este de 1-3 saptamani.

Pretul realizarii unu landing-page depinde de complexitatea acestuia. Pretul unui landing page incepe de la 350 RON.

Descriere produsului

Trebue oferita descrierea produsului si scopul landing-page-ului. Selectati cele mai importante beneficii ale produsului. Textul este o imbinare intre marketing si psihologie

Fotografii

Fotografiile bine alese au un efect foarte placut asupra utilizatorului. Fotografii cu oameni care zambesc, de-asemenea reprezinta un plus pentru site-ul dumneavoasta, acestea oferind incredere.

Testimoniale

Testimonialele ofera incredere clientilor ce viziteaza landing-page-ul.

Primul pas pe care trebuie sa il facem pentru a crea landing-page-ul este :

Discutie telefonica sau prin email. In aceasta discutie stabilim cum va arata landing-page-ul. Este recomandat sa aveti 2-3 exemple ce va plac. Daca aveti partea graifca creata este cu atat mai bine.

Mobile Responsive


Incarcare rapida

Elementele landing-page-ului vor fi usor de identificat de catre vizitatorii acestuia, iar site-ul va avea un timp de raspuns foarte scazut.

Optimizat SEO

Prima pozitie in motorul de cautare Google este cel mai important lucru in mediul online. Landing-page-ul este optimizat si pentru mobil.

Dezvoltare web

Programare avansata pentru dezvolatarea landing-page-urilor de caliatate. Utilizez ultimele tehnologii web design si web developement.

User Friendly

O interfata placuta si usor de folosit este foarte importanta pentru un landing page, mai ales pentru standardele moderne.

Design Modern

Un design modern atat pe desktop, cat si pe mobil (mobile-responsive) este un lucru esential ce va atrage mai multi vizitatori si clienti.

Google Friendly

Fiecare landing page este realizat pentru o experienta cat mai placuta. Toate site-urile sunt testate cu Google Mobile Friendly Test<./h4>

CATEVA LUCRURI DESPRE MINE


Numele meu este Vlad Hilea si sunt un Web Designer si Web Developer Freelancer tanar.

Scopul meu este de a va ajuta sa dati viata ideilor dumneavostra si de a crea o experienta online cat mai placuta pentru vizitatorii si clienti vostri. Am terminat cursul de web design de la Digital Skills. De-asemnea am obitnut calificare la un concurs international de programare cu un site de tip social network.

Contacteaza-Ma Pentru O Cerere

Ma puteti contacta pentru informatii despre preturi si alte detalii.

Trimite Cerere Landing Page